• Παπούτσια, πάντα ...

    Για την εταιρία Παργιανά τα γυναικεία παπούτσια είναι φετίχ, εμμονή, έρωτας, ζήτημα αισθητικής και άποψης. Αυτόν τον κόσμο έμπνευσης και δημιουργίας η εταιρία τιμά με τις εντυπωσιακές συλλογές της που συνδυάζουν κομψότητα, πρωτοτυπία στον σχεδιασμό, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και κατασκευαστική αρτιότητα.

  • Κοντά σας από το 1970

    Η εταιρία Παργιανά δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας γυναικείων υποδημάτων υψηλής ποιότητας από το 1970, με ιδρυτή της τον σχεδιαστή Νικόλαο Παργιανά. Στις τέσσερις δεκαετίες που ακολούθησαν από την ίδρυση της τα προϊόντα Παργιανά, τα οποία παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα βρήκαν τον δρόμο τους στα ράφια πολλών μεγάλων καταστημάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού κερδίζοντας την εκτίμηση των πελατών αλλά και των συνεργατών μας για την ποιότητα και τον σχεδιασμό τους, ενώ παράλληλα η εταιρία διέθετε το δικό της κατάστημα μπουτίκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξυπηρετώντας ένα ιδιαίτερα πιστό κοινό που αποζητά την ποιότητα και μια διαφορετική προσέγγιση στην γυναικεία υπόδηση.  

  • η νέα γενιά ...

    Από το 2012 τα ηνία της εταιρίας ανέλαβε το νέο αίμα της οικογένειας, η Νατάσα και ο Δόξης Παργιανάς με στόχο τους να δώσουν μια νέα δυναμική με έμφαση τόσο στον τομέα των εξαγωγών αλλά και στην δημιουργία ενός δικτύου πωλήσεων στον Ελληνικό χώρο, απευθυνόμενοι στο απαιτητικό γυναικείο κοινό που επιζητά προϊόντα ποιοτικά τα οποία να ανταποκρίνονται όμως και στις απαιτήσεις τιμών της εποχής.